fbpx

Nőiesség

Nők vagyunk. Emberek vagyunk. Társak vagyunk. Lányok vagyunk. Anyák vagyunk. Feleségek vagyunk. Fodrászok, szakácsok, edzők, vezetők, beosztottak, irányítók, követők, sportolók, tanulók, tanárok, segítők, támogatók, előadók, politikusok, ügynökök, pilóták, versenyzők, háztartásbeliek, eladók, marketingesek, felfedezők, kutatók, matematikusok, fizikusok, írók, költők, állatvédők, Nők vagyunk.

Azt mondjuk, és azt is érezzük, hogy egyenlőségre vágyunk. Mit jelent az egyenlőség? Mire vágyunk egyenlőség címén? Nem lehet, hogy arra vágyunk, hogy elismerjenek? Elismerjék a lényünket? Észrevegyenek, értékeljenek, megbecsüljenek, szeressenek, elfogadjanak minket?

Hihetetlen erő lakozik bennünk, ami mellé hihetetlen mértékű megfelelési kényszer is társul…mindaddig, ami úgy nem döntünk, hogy letesszük és elkezdünk dolgozni rajta.

Nőként rengeteg kihívással szembesülünk életünk során. Sok buktató, el nem fogadás, extra küzdelem, csak azért, mert nőként az az alapértelmezett beállítottságunk, hogy kevesebbek vagyunk.

Ez nem most keletkezett bennünk, örököljük anyáinktól, nagyanyáinktól, akiknek ezekkel a kihívásokkal még intenzívebben kellett szembenézniük, mint ma, nekünk. Ők már sok terhet levettek a vállunkról, de még ránk is sok feladat vár, míg el nem érjük a tökéletes harmóniát, elfogadást.

A XXI. századra elindultunk az egyenjogúság felé, ami energetikailag jelenleg azt jelenti, hogy egyre több férfi energiát használunk és kevesebb női energiát, azaz férfiasodunk. Megkeményedünk, a gyöngédség kezd kiveszni, vele együtt a megértés és a lágy energiák. Az egyenlőségben azt látjuk (nem tudatosan), hogy olyanokká kell válnunk, mint a férfiak, pedig nem, épp ellenkezőleg. Az út a nőiesség felé épp arra vezet, ha azt ismerjük fel és ismerjük be magunknak is, hogy nem vagyunk azonosak a férfiakkal és felvállaljuk nőiességünket, önmagunkat Nőként. Így létrejöhet az az egyensúly önmagunkban és a nemek között is, amire oly nagyon vágyunk mindannyian. Hagyjuk, hogy a férfi Férfi, a nő pedig Nő legyen.

Mindaddig hordozni fogjuk és adjuk át lányainknak a „programot”, míg egyszer, s mindenkorra felül nem írjuk.

Nőként mindegyikünk, bármilyen életfeladattal is jöttünk le a világra, azt mindenképpen magunkkal hoztuk, hogy kiteljesedjünk nőként. Megtapasztaljuk, átéljük a nőiességet.

A Fejlődésterápia egyik kiemelt témája a nőiesség, így ezt egyéni kezelés formájában és csoportos meditáció formájában is el tudod érni.

A lényegi különbség a kettő között (az árán kívül) az az, hogy amikor egyéni kezelésre jössz, csak veled foglalkozom és csak azokkal a blokkokkal, amik benned keletkeztek és azokat az energiákat töltjük be, amikre Neked szükséged van. Az egyéni kezelések sokkal hatékonyabbak, mint a csoportos meditációk, hiszen miden figyelmem és energiám csak rád összpontosul.

A csoportos meditáción az ősi női energiát tapasztaljuk meg, azt a tiszta forrást, amiből indultunk. További információt a Nőiesség meditáció oldalán találsz.

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.