Miért foglalkozz a lelkeddel?

Rengeteg léleksegítő, terapeuta, coach, tanácsadó…stb.  van ma és egyre több képződik, szerencsére. Hiszem, hogy ezen a területen nincs olyan, hogy konkurencia. Minden embernek szüksége van valakire, valamire, aki által a lelke fejlődhet, és az élete jobbá válik. Ehhez pedig a segítők száma még mindig elképesztően kevés.

Mindenki máshol tart, más stílust kedvel, más technika fogja meg, más oldalról tudja befogadni az információt, nem hiába van oly sok vallás is a Földön, a lelkek mind-mind máshonnan közelítik meg lényegében ugyanazt. Természetesen vannak itt-ott eltérések, de leginkább az átadó személyében vannak az eltérések, ahogyan ki-ki értelmezi a számára jött üzeneteket és azt, amit át tud adni.

Van, aki templomba jár, van, aki jógázni, van, aki meditálni, van, aki az ezoterikus könyveket bújja, van, aki fut…stb. a lista végtelen hosszú, épp olyan hosszú, mint ahány ember van a Földön.

Mert mindannyian a saját személyiségünkön, a saját szemüvegünkön keresztül adjuk át a tudásunkat, melyet az, aki befogadja, a saját tükrén keresztül értelmezi. Nincs azonosság, nincs ismétlés. Minden egyes személy, alkalom más.

És ettől olyan szép az egész, mert így mindenki, tényleg mindenki meg tudja találni magának azt a módszert, azt a személyt, aki által és akivel fejlődni tud.

Épp ez a lényeg! Oly sokszínűek vagyunk, de a „feladat” közös: fejlődni. A fejlődésre pedig millióféle út létezik.

Van, aki a kristályok erejét tartja elsődlegesnek, van, aki a hangtálakra esküszik, van, aki a csakrák oldaláról közelít, van, akinek a kineziológia a minden, van, aki a meditálásban látja a megoldást, van, aki az álmokban…stb. Mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót.

Amikor valaki segítőt választ, magát az embert, a személyt, az energiáját választja, nem pusztán a technikáját, vagy mondandóját. Kiválasztja így vagy úgy azt a személyt, aki tud rá hatni, ezáltal tud neki segíteni változni, fejlődni, haladni az útján.

Mindig azt szajkózom, arra ösztönzök mindenkit, hogy hallgasson a megérzéseire. A belső megérzéseire, ne a marketingre.

Persze, látatlanban nehéz kiválasztani azt, akivel majd rövid/hosszútávon együttműködsz, de a megérzéseid a lapokon, bejegyzéseken túl tudnak látni, és el tudnak ahhoz vezetni, aki valóban elindít és szárnyakat ad. Ez lehet egy apró sugallat, vagy egy löket, bátran bízz meg benne, mert a tiszta megérzéseid azok, amik soha nem hazudnak Neked. Ott, akkor épp az szolgált a leginkább Téged.

Amire ösztönözni szeretnélek, hogy mindenképp kezdj bele, bárhol, bárkivel, bármilyen formában, de kezdj bele, mert együtt könnyebb.

A lélek edzése épp olyan szükséges és fontos, mint a test edzése. A testnek is kell a rendszeres ápolás, törődés (edzés), méghozzá segítséggel, útmutatásokkal, hajrázókkal, akik motivációt, lendületet biztosítanak, amikor épp neked már elfogyott. Ugyanígy a léleknek is szüksége van vezetőre, aki utat mutat, átlendít a nehezebb pillanatokon és megmutatja neked a fényt a belső magadhoz vezető út alagútjában.

Első lépésként megérzéseidet arra koncentráld, hogy a számodra legmegfelelőbb segítőt megtalálhasd, utána, együtt már szinte könnyűvé válik a fejlődés. Elérheted a vágyott céljaidat, boldog párkapcsolat, önbizalom, önbecsülés, belső egyensúly, szerető családi környezet, harmónia, egészség, új munkahely, pénz; kinek épp mire van szüksége. Mindezek nem légből kapott szavak, mindegyiknek komoly energiája, tartalma van, amik mindenki számára, valóban mindenki számára elérhetőek.

Nincs annyál jobb érzés, mint hétfőn reggel úgy felkelni, hogy boldog vagy, kezdődhet a dolgos hétköznap. Lendülettel, lelkesen indulsz neki a hétnek.  😊

A megfelelő segítővel élmény a közös munka, és folyamatosan érzed/tapasztalod, hogy javulnak a dolgok benned és körülötted.

Nagyon tetszenek a kezdeményezések, ahogy mutatják be, ki-ki hogyan kezd el zöldebb életet éli.  Szelektív hulladékgyűjtés, kevesebb műanyag, helyi termelőktől vásárlás, kevesebb üzemanyag felhasználás, újrahasznosított anyagokból készült divatcikkek, eszközök, kevesebb/zéró hús fogyasztás…stb. én is többet beépítettem az életembe, így nem csak a lelkem, de a testem is hálás, és még a bolygónkért is nap mint nap teszek valamit.

Amikor a lelked fejlődik, TE fejlődsz, ám ez nemcsak rólad szól, hanem az összes lélekről együttvéve is. Abban a pillanatban, hogy elkezdesz magasabb szinten rezegni (= vidámabb vagy, kiegyensúlyozottabb vagy, boldogabb vagy, többet szeretsz, kevesebbet utálsz…stb.), akkor az hozzáadódik az összes rezgéshez és megemeli azt. (Ugyanígy, ha alul rezegsz, természetesen az is hozzáadódik.)

Hatással van mindre és mindenkire. Nem feltétlenül érzékelhető, még kevésbé tudatosítható ez a rezgésemelkedés, ahogyan, ha egyedül én a Földön nem eszek húst, az nem látványos, lényegében nem is érzékelhető, de ha mind így teszünk, mind emeljük a saját rezgésünket, akkor az már látványos, érzékelhető.

Amint elérjük a kritikus tömeget, akkor ez átfordul, és elkezdi húzni magával az összes többi embert is. Valójában, a teljes bolygón még nem, de bizonyos területeken ezt a kritikus tömeget már elértük, a lélek fejlesztése, a rezgések emelése már bőven történik és húzza magával a többieket, húzza fölfelé, a boldogabb élet felé.

Kérlek, ne habozz te sem, ha még nem tetted, vágj bele most. Tegyél egy lépést magadért! 😊

Hogyan? Válassz magadnak egy segítőt a megérzéseid alapján. 💜

Fontos: olyat válassz, ami, aki szeretet alapú, mentes a gyűlölködéstől, megosztottságtól, kirekesztéstől.

Ha engem tisztelsz meg bizalmaddal, a bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged. 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük