fbpx

Játszmák

Gyakran tapasztaljuk, hogy rendre ugyanabba a helyzetbe sodródunk. A díszlet, a szereplők mások, de a karakterek, a cselekmény ugyanaz. Azaz ismétlés történik pl. párkapcsolatokban, munkahelyen, egy-egy szituációban.

  • A párod túlságosan birtokolni akar, nem hagy teret számodra, pedig te szabadságra vágysz, így kilépsz a kapcsolatból, de azon kapod magad, hogy az új párod is egy idő után ugyanúgy viselkedik, mint az előző?
  • A párod lekezel, nem figyel rád oda, így kilépsz a kapcsolatból, de azon kapod magad, hogy az új párod is ugyanezt teszi?
  • Minden kapcsolatod úgy indul, hogy neked kell megküzdeni azért, hogy legyen kapcsolat, mert ha te nem teszel bele energiát, más sem fog?
  • Amint a teljes szívedet odaadod a másiknak az eldob téged és összetöri a szívedet?
  • Ugyanazt a típust vonzod be, így esélyed sincs a boldogságra?

Az ismétlődéseknek, játszmáknak megvan az oka. Ugyanazokat az energetikai köröket futjuk. Valamit nem vettünk észre vagy nem tanultunk meg, ami miatt az élet újra és újra ugyanabba a helyzetbe sodor minket. Ugyanazt a sémát kapjuk. Persze, mondhatjuk, hogy mindenki más a hülye, vagy hogy az élet igazságtalan. Ebben is van igazság, ahogy minden másban is, de érdemes mélyebben megvizsgálni ezeket a játszmákat, hogy kikeveredhesd belőlük.

Ahelyett, hogy feladnád a randizást is, oldd föl azokat a programokat, amik meggátolnak a harmonikus párkapcsolat kialakításában.

Ahhoz, hogy az energetikai köröket módosítsuk, ahhoz Neked kell változni, változtatni. Nem kell az aktuális párodra várni, nem kell megvárni a megfelelő bolygóállást (az úgyis ott lesz, amikor szükséges 😊), sem azt, hogy épp nyugi legyen a munkahelyeden, vagy beleférj a kedvenc ruhádba. Semmire sem kell várnod! Amint úgy döntesz, hogy elég, kezdj is bele!

A jó hír, hogy ehhez nem kell senki más, csak te. A rossz hír, hogy ehhez nem kell senki más, csak te. 

Ha ide keveredtél, és ezt olvasod, az azt jelenti, hogy készen állsz rá, hogy megszakítsd a játszmák körét, és kiszabadulj belőlük.

Hogyan zajlik a játszmák megszakítása a Fejlődésterápiában? Leviszlek meditatív állapotba, ahol közösen leásunk a játszmák gyökeréig. Megnézzük, mi az az elakadás, ami az ismétlődést, a játszmákat eredményezi az életedben. Ezt követően pedig különböző technikákat alkalmazva feloldjuk és elengedjük azokat, ezáltal megszüntetve a játszmákat. Problémától, egyéntől függően a teljes megszüntetés 1-6 alkalmat is igénybe vehet, de már az első alkalom után érezhető a változás.

Ne habozz, lépj ki az ördögi körből, hagyd abba a játszmákat!

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.