fbpx
Bejelentkezés

Kapcsolat

Telefonszám

30/893-3508

Cím

Nagyszőlős u. 31.
Budapest, 1113

Hogyan tudsz bejelentkezni?

A Kapcsolat alatt található elérhetőségek valamelyikén keress meg. Ha nem érsz el rögtön telefonon, ne ess pánikba, visszahívlak, amint tudlak.

A Bejelentkezés alatt található űrlapot töltsd ki és felhívlak a megadott telefonszámon, amint tudlak. Ott nyugodtan írd is meg, hogy személyesen, vagy online szeretnéd a kezelést, illetve milyen témával szeretnél foglalkozni.
Ezt követően telefonon leegyeztetjük, picit részletezzük a témát, amivel szeretnél foglalkozni, megbeszéljük az időpontot, illetve, ha van kérdésed, azokat is átbeszéljük.

Ha a személyes kezelést választod, akkor más teendőd nincs, mint a megbeszélt időpontban eljönni a Fejlődésterápiára, a Nagyszőlős u. 31. (Budapest, XI. kerület) címre.

Ha az online kezelést választod, töltsd ki az alábbi számlázási adatok űrlapot, majd az ott feltüntetett bankszámlára utald át a kezelés díját legkésőbb a kezelés előtt 24 órával, a megjegyzés rovatba írd be a teljes nevedet. Ez követően e-mailben küldöm át Neked a számlát, majd pedig az általad választott online felületen (skype, messenger, viber) az előre leegyeztetett időpontban megtartjuk a kezelést. Ne aggódj, mindezt az időpont egyeztetés során megbeszéljük!

Ha bármilyen további kérdésed van, bátran hívj föl, írj e-mailt, válaszolok a kérdéseidre.

Készpénzben illetve átutalással van lehetőség fizetni. Köszönöm megértésedet!

Átutaláshoz adatok:

Név: Kovács Nóra
Bank: Magnet Bank
Bankszámlaszám: 16200151-18551439
Közleménybe írd be a teljes nevedet!

A kezelés előtt minimum 24 órával kérem a kezelés díját átutalni!

Időpont lemondás: időpont lemondására az előre egyeztetett időpont előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.  

Számlázáshoz szükséges adatok