fbpx

Vélemények

Szeretnéd tudni, hogyan érzeték magukat mások a Fejlődésterápián? Mit adott nekik, miben változtak?


“Mindig tud adni, akinek a szíve szeretettel van tele ❤️
Nóri mindig ad – szívből!
Hatalmas öleléseket, mosolyt, mély és vicces beszélgetéseket.
Segítségével választ kaphatok magammal és az érzéseimmel kapcsolatban. Segít feloldani a negatív blokkokat, hogy egy boldogabb életet élhessek.
Tudom, hogy amikor megyek hozzá biztonságban vagyok és teljes bizalommal engedem be a lelkembe!!
Köszönöm Nóri 🙂❤️🙏” Andi (40)


“Hálás vagyok, hogy megismerhettem Nórit és segítségével egyre inkább rá találok belső” ÉN”-emre.
Nőiesség meditáción során megélhetjük, felszabadíthatjuk a női mivoltunkat, megtapasztalhatjuk igazi női enünket. ❣️

Segítségével megélheted, milyen érzés lehet, mikor a Dzsin hosszú idők elteltével kiszabadul a lámpásból és megszabadulhat bilincseitől.😊” Erzsi 27


“Mielőtt elkezdtem volna a saját vállalkozásomat elég sokat hezitáltam. Kételkedtem önmagamban, hogy valóban képes vagyok –e talpra állítani a céljaimat. Igazából megerősítésre és leginkább önbizalom növelésre volt szükségem, csak éppen azt nem tudtam, hogy hogyan. Egy közös ismerős révén ekkor találkoztam Nórival és elkezdtünk együtt dolgozni ezeken a problémákon. Egészen meglepett, hogy mennyire könnyen el tudom mondani a legbelsőbb félelmeimet egy számomra idegen embernek, és hogy ez milyen mértékű megkönnyebbülést jelentett! Kellett hozzá Nóri közvetlen személyisége és az érzés, hogy tudom elmondhatom mi nyomja a lelkem mert megbízhatok a segítségében.
És hát az eredmény meg is lett, elindultam az úton és nagyon büszke vagyok magamra, hogy idáig már eljutottam! 🙂
Köszönöm Nórinak az iránymutatást, ha újra eltévednék tudom, hogy akkor is tudsz segíteni, hogy ne adjam fel a céljaimat 🙂”  Szilvi (26)


„Nórával több, mint egy éve dolgozunk együtt, és hihetetlen fejlődésen mentem keresztül azóta. Végre közelítek ahhoz az önmagamhoz, aki valójában vagyok. Az egy év alatt sikerült rendezni az anyagi helyzetemet, kiléptem egy rossz párkapcsolatból, és sokat javult az egészségem is. Döntés helyzetekben is szívesen fordulok segítségért Nórához, csak ajánlani tudom Őt!” Adri (30)


„Mindig meghozza az eredményét a közös munka. Nóri nagyon sokat segít, ennek köszönhetően felgyorsultak az események az életemben. Az ő közreműködésével közelítek egy olyan életvitelhez, amire mindig is vágytam.
Bárkinek ajánlom, aki rendbe szeretné rakni az életét.
Csak maradjon hely nekem is a naptárban. ❤️🙈” Évi (28)


Nőiesség meditáció: „Egy csoda, ami itt történik 🥰🥰☺️☺️ imádom!!
Ha szeretnél visszatalálni magadba és meglelni az igazi Nőt magadban, és ennek a legbelsőbb, legmélyebb energiáit, itt a helyed. Frenetikus 🥰” Szabina (32)


„Először magas vérnyomás panasszal találtam meg Nórit, akivel egy meditációban kiderítettük, honnan is ered ez a túlnyomás bennem. A vérnyomásom másnaptól jelentősen csökkent, pedig gyógyszert kellett (volna) szednem. Azóta tökéletesen érzem, mikor, milyen szituációban megy fel a vérnyomásom, és gyógyszer nélkül tudom kezelni.

Következő alkalommal a kezeimen levő ekcéma jellegű sebekkel találtam meg Nórit, szintén meditációban kiderült, hogy milyen konfliktus okozza. Ez mélyebbről eredő történet, mint a magas vérnyomás, nem oldódott meg olyan egyszerűen, de nagyon sokat javult. Itt is tisztán látom, milyen helyzetekben jön elő a tünetem, és igyekszem máshogyan állni a dolgokhoz.

Nóriban egy nagyon kedves, jó humorú, valóban segítő szándékú (és segíteni tudó) embert ismertem meg, nagyon hálás vagyok neki a kezelésekért. Azt érzem rajta minden alkalommal, hogy érzi, hogy mi a problémám oka, és tudja mi a megoldás, és el is tud vezetni engem a megoldáshoz. Egészen biztos, hogy megyek még hozzá.” Erika (36)


„Miért is jó Nórival terápiában lenni? Haza” érkezem hozzá, szeretettel fogad, valódi élmény, ölelés és biztonság. Tudjuk ebből kell sok, hogy jól legyünk, Nóritól megkaptam.

Sok embertől hallom, hogy akihez megy csak rá akar húzni valami klisét és elszedi a pénzét. Nóri rám figyel, jobban érzi, amit érzek, mint én. Miért? Mert Ő látja, lát engem, a jobbulásban a vezetőm, és segít, hogy találkozzak jobbik magammal. Nagyon gyengéd, és figyelmes ember, telve örömmel és szépséggel, kreativitással. Azért választottam segítőmnek, mert tudtam, hogy biztonságban vagyok Vele/Nála. Azért választottam mert tudom, hogy látja, amit én nem merek látni, és segít ezeket megmutatni és feldolgozni. 

A gyerekkorom arról szólt, hogy ne érezzek, és ne legyek önmagam, az első élményem Nórival, hogy engedélyt kapok érezni=élni!!!!

Átélhettem élhettem. Mindezt nagyon figyelmesen és gyengéden tette. Szuper hősként indultam haza aznap. 

Visszamegyek a világba intézem a dolgaimat, amikor elfáradok, jövök a forráshoz Nórimhoz. Az ölelés, amikor belépek már gyógyít. Az a szeretet, amit az első pillanatban megkapok gyógyít. 

Miben támogat engem Nóri? Szeretettel közelít és szeretet energiát ad, és éli. Alázattal és tisztelettel.” Mariann (50)


„Nórival közös meditációink rengeteget segítettek abban, hogy nyitottabb legyek, könnyebben tudjak az érzéseimre is figyelni. Ezzel a másokra való hangolódás és megértés is minőségi változáson ment keresztül: sokkal gördülékenyebbé vált, amit azóta mind a magánéletben, mind a munkában tudok kamatoztatni.” Sára (30)


Párkapcsolat: „A falat lebontani nagyon nehéz. Tele van félelemből álló téglákkal, amit az aggódás habarcsa köt össze. Nóri technikája, ahogy közös meditációban elvezet ahhoz a ponthoz, amikor képes leszel a falat téglánként lebontani, fantasztikus! Nem mondom, hogy egyszerű feladat legyőzni/meggyőzni magunkat, hogy lehet jobb is, hiszen mindenki fél a változástól, de megéri. Bátorságra, erőre van szükségünk! Nóri ezt adja. Adta nekem is! Ha vállalod, ha hiszel magadban! Én megtettem, és nem bántam meg! 🙂 Köszönöm Nóri! :)” Edit (54)


“Nórinak köszönöm az empatikus, de határozott vezetést, csodálom rálátásáért, és ahogy kliensére tud hangolódni, érezve őt. Mindenkinek jó szívvel, csak ajánlani tudom terápiáját!” Adrienn (50)

A bejelentkezéshez kattints a Bejelentkezésre gombra vagy egyszerűen csak hívj föl ezen a számon: +36 30/893-3508, Kovács Nóri
Ha épp nem tudom felvenni, amint tudlak, visszahívlak Téged.