fbpx

Kapcsolat

Telefonszám

+36 30/893-3508

Messenger

m.me/fejlodesterapia​

Cím

Nagyszőlős u. 31.
Budapest, 1113

Hogyan tudsz bejelentkezni?

A Kapcsolat alatt található elérhetőségek valamelyikén keress meg. Ha nem érsz el rögtön telefonon, ne ess pánikba, visszahívlak, amint tudlak.

Ha egyéni kezelésre szeretnél jönni, egyszerűen csak hívj föl telefonon, picit részletezzük a témát, amivel szeretnél foglalkozni, megbeszéljük az időpontot, illetve, ha van kérdésed, azokat is átbeszéljük.
Ha a személyes kezelést választod, akkor más teendőd nincs, mint a megbeszélt időpontban eljönni a Fejlődésterápiára, a Nagyszőlős u. 31. (Budapest, XI. kerület) címre.

Ha az online kezelést választod, e-mailben kérlek küldd át nekem a számlázáshoz szükséges adatokat (név, cím, cégnév, ha cégnévre kéred a számlát), majd az alább feltüntetett bankszámlára utald át a kezelés díját legkésőbb a kezelés előtt 24 órával, a megjegyzés rovatba írd be a teljes nevedet. Ez követően e-mailben küldöm át Neked a számlát, majd pedig az általad választott online felületen (skype, messenger, viber) az előre leegyeztetett időpontban megtartjuk a kezelést. 
Ne aggódj, mindezt az időpont egyeztetés során megbeszéljük élőszóban!

Ha csoportos meditációra szeretnél jönni, kérlek, küldj e-mailt vagy a messengeren írj rám a teljes neved megadásával, illetve írd bele az üzenetbe annak a meditációnak nevét és időpontját, amire jönni szeretnél. (Egy e-mailben/üzenetben többen is regisztrálhattok, csak minden résztvevő nevét írjátok bele nekem.
Minden esetben fogni kapsz egy megerősítő e-mailt/üzenetet. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem érkezne meg 24 óra alatt, hívj föl telefonon! 

Ha bármilyen további kérdésed van, bátran hívj föl, írj rám! Mindegyik kérdésedet átbeszéljük.
(Ne feledd, nincs hülye kérdés, csak hülye válasz.) 😊

Készpénzben illetve átutalással van lehetőség fizetni. Köszönöm megértésedet!

Átutaláshoz adatok:

Név: Kovács Nóra
Bank: Magnet Bank
Bankszámlaszám: 16200151-18551439
Közleménybe írd be a teljes nevedet!

A kezelés előtt minimum 24 órával kérem a kezelés díját átutalni!

Időpont lemondás: időpont lemondására az előre egyeztetett időpont előtt minimum 24 órával van lehetőséged, ezt követően felárat számítok fel! Köszönöm megértésedet és együttműködésedet.